Clever prepaid ladekort - Sæby

Få hurtigt opladet din elbil på CLEVERs ladenetværk

Skal du have ladet din elbil eller plug-in hybridbil op, mens du er på besøg i området, kan du bruge CLEVERs ladenetværk.

Det kræver blot at du har et ladekort. Med et ladekort får du adgang til CLEVERs mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland.  

Se hvor den nærmeste 22kW eller 50 kW ladestander er i nærheden af dig her eller download CLEVERs app. App’en viser om ladepunktet er ledigt og viser dig vej til ladestanderen fra din nuværende lokation.

Hent CLEVERs app her.

Læs mere om CLEVERs ladenetværk

Ladekortet købes på Sæby Turistbureau, Algade 14, 9300 Sæby.

Traveling to the area as a tourist? See special instructions for foreign visitors in electric vehicles here.

Se mere på www.clever.dk eller ring til Kundeservice på +45 82 30 30 30.

Kundeservice åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8-16. Fredag kl. 8-15.30.

Om CLEVER

CLEVER har siden 2009 banet vejen for fremtidens bæredygtige mobilitet og har etableret Nordens største sammenhængende hurtig-opladningsnetværk til elbiler i Danmark, Sverige og Nordtyskland. CLEVER er blandt andet kendt for sine partnerskaber med forskellige bilproducenter i at udvikle og tilbyde innovative kunde-centrerede opladnings-løsninger, som for eksempel ‘CLEVER Unlimited’, hvor man får ubegrænset strøm hjemme og på farten til én fast månedlig pris.

Det skal være let at køre elbil, og det kræver, at man som elbilist har friheden til at kunne køre, hvorhen man vil. Og det kræver opladning og ubegrænset frihed til at lade bilen op, uanset hvor man er. Også på tværs af grænser.

Del denne side

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Sæby Turistbureau
Algade 14
9300 Sæby

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.523099899292
Latitude : 57.334183202722