Velkommen til Sæby

Middelalderbyen ved havet

Sæby er en lille kulturperle, hvor borgerne har været dygtige til at udvikle byen og samtidig værne om den smukke gamle bykerne. Indenfor kort afstand finder du købstadsidyl og arbejdende kunsthåndværkere, havneliv med fiskerestauranter og strandpromenade, museer, golf og grønne skove.

Byen lever året rundt og er et eftertragtet sted at bo – både for byens borgere og for de mange sommergæster.

Børnevenlige badestrande, gode campingpladser, hoteller, sommerhuse og en havn, hvor sejlerne kan lægge til midt i byen med det hyggelige shopping-miljø, gør Sæby til et af Danmarks mest populære feriemål.

Book dit Feriehus her 
Nyhedsbrev med arrangementer fra Turistbureauet 

Med på det hele!

Nok er Sæby old-school charmerende med masser af historie at fortælle, men byen er både vågen og innovativ med masser af aktiviteter  og arrangementer, der gør byen frisk og levende.

Restauranterne i byen og fiskerestauranterne på havnen byder på madoplevelser af høj standard, og her udvikles der hele tiden på brugen af de gode lokale råvarer.

Det hyggelige torv danner rammen om byens hyggelige shopping-miljø. Her er små specialbutikker med unika ting, ost, vin og chokolade og  flere kendte mærkevare-butikker.

Det er også på og omkring Torvet, du bliver underholdt med hyggelig jazz , store musikarrangementer, torvemarkeder med loppefund og meget mer. Her  kan du sommeren igennem  slå dig ned på en af de udendørs serveringer med en kold fadøl eller en let frokost.

Naturen lokker med brede børnevenlige sandstrande og høje klitter syd for byen ved Lyngså. Ved  Voerså  ligger fuglereservatet Stensnæs – et paradis for vadefugle.  Her ligger også områdets smukkeste kanoudlejning med kanosejlads for hele familien op ad den brede, grønne Voer Å.

 

> Jazz & Fisk

Det sker i Sæby

Sæby Jazzfestival

Et udvalg af de bedste sommertilbud i Skagen - Frederikshavn - Sæby

Vi er aldrig langt væk

Sæby er til stede på de fleste sociale medier og du kan finde de fleste informationer, du har brug for på app’en Toppen af Danmark.  Men vi er selvfølgelig også tilgængelige, ansigt til ansigt, med gode råd når du er i byen. Besøg os på Sæby Turistbureau midt i Algade og få inspiration til din ferie.  

Du er altid opdateret om alt det seneste, når du følger os. Musik er en levende del af vores by, og vi har hele to harmoniorkestre og et herligt swingende bigband. Hvert år emmer byen af New Orleans stemning når Sæby Jazzfestival, Jazz & Fisk,  løber af stablen. Det skal opleves – hvert år er der både traditionel jazz og spændende ung upcoming jazz på programmet .

 

> Sæby Jazzfestival

> Billetten

> Handelsstandsforeningen

Vores område er fuld af liv hele året. Her kan du opleve store festivaler, internationale og nationale kunstnere, stand up komikere og mange flere. 

Se vores brochurer her

Se de flotte sommervideoer fra Skagen, Frederikshavn og Sæby.

#sæby

Vi er stolte af vores område

Her, i Toppen af Danmark, ligger oplevelserne tæt. Fra  Sæbys kystby-charme til Skagens enestående kombination af natur, miljø og kunst og  - lige midt i mellem - flådebyen Frederikshavn, den lille storby med spændende museer og store events. Der er ikke langt mellem de tre byers mange oplevelser, uanset hvor du bor i vores område.

 

 

Lidt til og meget mere af det hele

Brug turistbureauerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby : vi kan hjælpe dig med det meste. Og er der noget du mangler, vil vi glæde os til at høre fra dig, så vi sammen kan gøre dit besøg hos os til årets bedste oplevelse. 

- Vi  hjælper dig med at gøre netop din konference til en succes!

Køb Billetten her

Køb produkter relateret til Skagen på SkagenShoppen.dk - webshop drevet af Skagen Turistbureau.

Book dit ophold via Booking.com

Vejret i Sæby

Del denne side