Hjørring området

Velkommen til det frodige indland med det bakkede landskab. Her i området finder du en bred palet af oplevelser året rundt, der byder på alt fra shopping til smukke naturområder.

Hjørring by og de mindre byer omkring er kendetegnet ved, at der er liv året rundt. Får du lyst til shopping, caféliv og kulturelle oplevelser har området rigtig meget at byde på. Året igennem er der et væld af spændende begivenheder - både større events og mindre arrangementer, så her tilbydes oplevelser for hele familien.

Levende året rundt

Levende året rundt Hjørring og Sindal

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med caféer og restauranter.

De første spadestik til Hjørrings nye teater- og oplevelseshus er taget og det forventes at stå færdigt i efteråret 2016.

Sindal er en hyggelig by, der altid summer af liv. Der er gode butikker, hyggelige spisesteder og en masse kunst og skulpturer at se på, når man går gennem gaderne.

Det sker i Hjørring

Hjørring Guide 2016

 

Hjørring Guide 2015

 

Her summer af liv og der er aktiviteter for alle medlemmer af familien. I Hjørring og omegn har vi oplevelser der spænder bredt fra museumsbesøg, koncerter, revy, en tur ud i det blå og aktiviteter til børnene.

Book oplevelser til din ferie

Her finder du forskellige bud på spændende aktiviteter og attraktioner der er gode at besøge - Også når det regner. 

Spis godt

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

Sommeren banker på døren, og byder på en dejlig tid hvor vi lever lidt anderledes end resten af året. Inspiration til din sommer i Toppen af Danmark finder du her.

Kultur og historie

Man kan ikke komme til området uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byerne og er med til at skabe en helt bestemt stemning.

Hjørring by emmer af historie. Området omkring Nørregade er den ældste del af Hjørring. Her kan man stadig se de gamle bygninger og historiske stræder.

Middelalderkirkerne

Stygge Krumpen Dagene

Den Gode Historie

Vendsyssel Historiske Museum

Vendsyssel Kunstmuseum

Landskabs- og Landbrugsmuseum

Kulturoplevelser

Museer

Sjov for hele familien

Sjov for hele familien i Hjørring området

Få alle oplysningerne til en sjov og underholdende familietur i området, der huskes selv når ferien er slut. Uanset om du er mest til fart over feltet eller en stille eftermiddag med familiehygge, så er der mange tilbud at vælge imellem. 

Brug naturen som familiens legeplads året rundt og få en masse gode udendørs oplevelser med hjem i rygsækken. 

City Bike Hjørring

Vandhuset - Hjørring Park Vendia

Hjørring Fodboldgolf

Hjørring Golfklub

Dvergetved Søpark

Hjørring Sommerspil

Aktiviteter

Hele området byder på masser af aktiviteter. I badetøj, i fuld fart, hoppende op og ned, med golfkøllen eller en paddel i hånden? Uanset hvad du bedst kan li' så kan du altid finde en sjov aktivitet for hele familien.

Videoklip fra Hjørring og Sindal

Play Video

Hjørring Turistservice

På facebook finder du Oplev Hjørring, hvor du kan følge med i aktuelle begivenheder og arrangementer i Hjørring området. 

Du kan også følge Hjørring via vores Instagrambruger VisitHjoerring.

Download Toppen af Danmarks gratis app og find masser af inspiration til din ferie, både om overnatningssteder, attraktioner og aktiviteter for hele familien.

Du finder Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol ShoppingCenter. På Vrå og Sindal Bibliotek finder du også turistinformation. Her er vi altid behjælpelige med brochurer, inspiration, kort mm. Der er gratis WIFI og adgang til pc'ere på bibliotekerne.

Turistinformation i Hjørring & Sindal

Besøg Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol og Sindal Turistinformation på Sindal Bibliotek. Vi kan hjælpe dig med inspiration til dine ferieoplevelser i området og forskellige former for service.

Oplev Hjørring på facebook

Hent Toppen af Danmarks app til iPhone og Android eller gå ind på vores mobilsite