Toppen i Børnehøjde

Toppen af Danmark er lig med familieferie, og tid til gode oplevelser i børnehøjde. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By - og Egnsmuseum, der altid byder på sjove arrangementer for børn. Eller sæt kursen mod kysterne hvor bade- og strandlivet venter med mange timers sjov og leg i klitterne og vandkanten. Besøg Bolcheriet i Skagen eller Løkken eller hop i badetøjet og tag en tur i badeland eller legeland på en regnvejrsdag. De mange kunstmuseer og historiske museer giver mulighed for mange sjove og anderledes oplevelser. Men når solen kommer frem, så er det tid til udendørs aktiviteter, som f. eks. en kanotur, en tur på hesteryg eller bare en cykeltur af en af de mange spændende ruter i området. Hvis du vil give dine børn en oplevelse, de sent vil glemme, så tag dem med på en af de utallige naturoplevelser, som er at finde i Toppen af Danmark. Besøg Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit. Eller tag Sandormen helt ud på den yderste spids på Grenen i Skagen, hvor de to have mødes. Naturen er fuld af gratis glæder, som fascinerer både børn og voksne.

Nordsøen Oceanarium

Udvalg af store oplevelser for børn

Store attraktioner med masser af sjov for børn - så bliver det ikke bedre!

Sjove børnearrangementer

Aktivitetskalender med arrangmenter, der henvender sig til børn og barnlige sjæle.

Drenge leger i sandet på Råbjerg Mile

Gratis glæder til store og små

Efter din ferie husker du ofte de små oplevelser bedst - og specielt for børnene har nogle små oplevelser ofte været helt unikke for dem. Så led mellem de oversete oplevelser og find din unikke ferieoplevelse.

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium

Havet er både mystisk, og farligt, men også spændende.
Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals får I lov at komme helt tæt på det sprudlende liv under overfladen. Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium med mere end 6.500 fisk og havdyr.

Besøg Fårup Sommerland

Hvis I gerne vil male et stort smil på børnenes ansigter, skal I blot tage dem med i Fårup Sommerland. Der er masser af aktiviteter for både store og små i forlystelsesparken, som både i 2015 og 2016 er kåret som Europas 2. bedste.

Skallerup Seaside Resort

Ta´ familien med til Skallerup Seaside Resort og bo midt i naturen tæt på Vesterhavet. Feriecenteret tilbyder en bred vifte af aktiviteter for hele familien.

Aalborg Zoo

Under et besøg i Aalborg Zoo møder I mange af verdens fascinerende dyr, fx. chimpanser, isbjørne og de imponerende elefanter. Aalborg Zoo er hjemsted for mere end 100 dyrearter, og I har mulighed for at følge med i deres liv hele året rundt.