Book oplevelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby

Book plads på en af turistbureauernes guidede ture, køb din entrébillet til det nye oplevelsescenter i Skagen Grå Fyr, til Skagens Kunstmuseers spændende arrangementer, Naturstyrelsens naturture eller noget helt andet !

På denne side kan du i ro og mag sidde hjemme i sofaen og booke spændende oplevelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby. 

 • Guidet tur - Byvandring i Østerby

  Vi går gennem den hyggelige by ad de små veje og stier og hører om Skagens gule huse med de røde tage og hvide "blonder". Historien starter ved Skagens havn og afsluttes med kaffe på Brøndums Hotel.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Guidet tur - Kirkegårdsvandring i Skagen

  Turen udgår fra perronen på Skagen Station, hvorfra vi går til Skagen Kirkegård, hvor der ud fra udvalgte gravsteder fortælles om personer, der har betydet noget for byen.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Guidet tur - I digternes fodspor

  Byvandring - I digternes fodspor. En anderledes byvandring, der understreger, at Skagenkunsten også handler om digtere og forfattere. Turen begynder ved Brøndums Hotel, hvor der fortælles om bl.a. H.C. Andersen og Karen Blixen.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Guidet tur - Byvandring i Gl. Skagen

  Turen starter ved Ruths Hotel, og her fortæller guiden om det legendariske hotel. Ved siden af hotellet ligger Højen Kirkegård, som vi også besøger og får fortællinger om nogle af de mange spændende personligheder, der ligger begravet her.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Stadtführung in Sæby AUF DEUTSCH

  Erleben Sie Sæby zum Fuß mit unserem deutschsprachigen Guide bei diesem Rundgang durch die idyllische Sæby – eine Stadt mit Meer und Fluss eng verbunden.
  Fra 100,00 DKK Book