Velkommen til Sæby med de charmerende huse

Velkommen til Sæby

Byen med den smukke og charmerende gamle bykerne, er en kulturperle i særklasse. Her finder du både købstadsidyl og arbejdende kunsthåndværkere, havneliv med sejlere, fiskerestauranter, strandpromenade, museer, golf og grønne skove. Sæby er et af Danmarks mest populære feriemål!
Meetings hjælper med at gøre din konference eller møde til en god oplevelse

Meetings - møder, konferencer og gruppeophold

Har du brug for hjælp til din næste konference, møde eller gruppeophold i Skagen, Frederikshavn eller Sæby? 
Her får du én kontaktperson, der klarer alt fra bestilling af overnatning, lokaler og menuér til events, når der skal slappes af efter en lang dag.
Toppen af Danmark Feriehuse har huse i alle størrelser og prisklasser

Book feriehus i Sæby

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser

Læs meget mere om oplevelser i Sæby og omegn

Sæby brochurer

Få meget mere at vide om vores område i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

Se den fantastiske video om Sæby

Nyd den smukke video om Sæby

Sæby er en charmerende by med et godt handelsliv, en livlig lyst-bådehavn, skønne strande og smuk natur. Her er originale huse og oprindelig vejbelægning, nyd videoen og drøm dig til skønne Sæby.

Det sker i Sæby

I Sæby er der gode, sjove og spændende oplevelelser hele året rundt. Der er altid en grund til at besøge den charmerende kystby, og når du er i byen, er det svært at modstå den hyggelige atmosfære.

Kløverstierne i Sæby er for alle, både motionister og sportsfolk

Kløverstierne i Sæby

4 fantastiske vandre- og løberuter, hvor der også kan cykles. Ruterne varierer fra 2,5 km til 21,5 km, og ude på ruterne kombineres oplevelser med frisk luft og motion. Der er ruter for hele familien.

Forkæl dig selv på ferien i Sæby

Wellness i Sæby

At forkæle sin krop er blevet en stor del af vores hverdag og ferie. Det er en dejlig måde at lade op på, så du igen bliver klar til alle hver-dagens gøremål og i Sæby er der gode mulighederfor afslapning.