Velkommen til Skagen

Her højt mod nord hvor Danmark ender og de to have mødes, er der oplevelser for alle generationer 365 dage om året.

I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Vi vil gøre alt for, at din ferie i Skagen bliver fyldt med gode oplevelser. I år glæder vi os særligt til at vise det nye fugleoplevelsescenter i Det Grå Fyr på Grenen.

Vi håber, at du kommer til at nyde Skagen og det fællesskab som kendetegner skawboernes gode værtsskab. 

Vi glæder os til dit besøg!

Lad os varetage dit næste erhvervsarrangement - stort som småt

Meetings - konferencer, møder og gruppeophold

Meetings er en højt specialiseret afdeling hos Turisthus Nord - og en dynamisk samarbejdspartner for de konference- og kursussteder, som du finder i og omkring Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Toppen af Danmark Feriehuse har huse i alle størrelser og prisklasser

Book feriehus i Skagen

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser

Læs meget mere om oplevelser i Skagen

Skagen - brochurer

Få meget mere at vide om Skagen i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

Forår og påske i Skagen

Forår i Skagen

Dagene bliver længere, solen får magt og i naturen spirer og gror det hele. Også kunsten og cafélivet er på vej ud i lyset - så tag venner og familie med på tur. Find inspiration til dit besøg lige her !

Se den stemningsfulde video fra Skagen

Stemning fra Skagen

I Skagen slutter Danmark og det er her alverden kommer til for at se de 2 have mødes. I denne video kan du nyde den smukke natur, og de mange lækre kulturperler Skagen byder på.

Det sker i Skagen

Begivenheder i Skagen

Uanset hvilken tid på året du kommer på besøg er der noget at opleve. Om sommeren lokker de lyse nætter med højt humør, og den smukke unikke natur kan nydes hele året. Vi er altid opdateret med events og oplevelser i Skagen.

Oplev Grenensporet i Skagen

Oplev Grenensporet

Naturen på Danmarks yderste punkt - Grenen - er helt unik. Følg de opmærkede ruter, der fører dig hele vejen rundt, og undervejs lærer du om stedets historie, dyre- og planteliv. Der er fire ruter.

Skagen Grå Fyr fuglecenter

Skagen Grå Fyr

Maj 2017 åbner Skagen Grå Fyr - det nye fugleoplevelsescenter. Nu kan du følge med i trækfuglenes liv og levned når de gør holdt i Skagen, på vej til deres endelige bestemmelsested.