Kunst og håndværk i Sæby
Besøg Galleri Lene Nürnberg i Sæby

Galleri Lene Nürnberg

I galleriet viser kunstner Lene Nürnberg Larsen de mange forskellige metoder hun benytter i sit arbejde med ler. Er du på udkig efter en god gaveidé er der god inspiration at hente her, f.eks. 'Sæby Damen' der falder i manges smag. Der arbejdes i værkstedet hele året rundt.
Besøg Sæby Porcelæn

Sæby Porcelæn

I et smukt gammelt bindingsværkshus i den gamle bydel finder du Sæby Porcelæn.

 

Her designes, produceres og sælges unikke produkter. I værkstedet, der er en central del af stedet, kan du følge med i alle processerne fra skitse til prototype og frem til det færdige produkt.

 

I butikken kan du købe nogle af de smukke ting der fremstilles her.
Besøg Ravsliberen og det lille Ravmuseum i Sæby

Ravsliberen

Nordens guld, som rav også kaldes, har gennem alle tider fascineret mennesker.

 

Besøg Ravmuseet og se de sjældne, gamle ravsmykker der er udstillet side om side med ligeså sjældne fossiler og mineraler.

 

Oplev hvordan et ravsmykke bliver til, måske får du en idé til et helt unik smykke til dig selv. Du kan også gå på opdagelse blandt de mange færdige ravsmykker.
Besøg Galleri Valdemar i Sæby

Galleri Valdemar

Det hyggelige galleri ejes af Jens Valdemar Clausen, der selv er kunstner. Han har i mange år selv drevet galleriet, og her finder du mange flotte og afvekslende udstillinger med anerkendte europæiske kunstnere.  Der er mange gode gaveidéer i shoppen.
Besøg Glashuset i Sæby

Glashuset

Her finder du mange smukke og helt unikke ting skabt i glas. Naturen er en af de store inspirationskilder, og der er ting i mange forskellige former og størrelser at vælge mellem. Her er vaser, dørskilte, figurer, ophæng og meget mere i mange prisklasser.