Velkommen til Sæby

Byen med den smukke og charmerende gamle bykerne, er en kulturperle i særklasse. Her finder du både købstadsidyl og arbejdende kunsthåndværkere, havneliv med sejlere, fiskerestauranter, strandpromenade, museer, golf og grønne skove. Sæby er et af Danmarks mest populære feriemål!
Velkommen til Sæby med de charmerende huse

Det Sker - bladrekatalog

Hver uge opdateres oversigten med events og arrangementer i Skagen, Sæby og Frederikshavn.

 

Vi håber, du får glæde af dem:

 

>>Skagen 

 

>>Frederikshavn

 

>>Sæby

Bladrekatalog Skagen - Frederikshavn - Strandby - Sæby

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser

Få meget mere at vide om vores område i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

Sæby er en herlig og charmerende by med et godt handelsliv, en livlig lystbådehavn, skønne strande og smuk natur. Her er stadig originale huse og oprindelig vejbelægning, så nyd videoen og drøm dig væk til en tur på toppede brosten.

Minibyen i Sæby er altid et besøg værd, og du kan også tage en tur på Sæby Bibliotek, hvor der foregår en del børnearrangementer. Du kan også lære at finde rav på stranden sammen med Rav-Frans.

I Sæby er der gode, sjove og spændende oplevelelser hele året rundt. Der er altid en grund til at besøge den charmerende kystby, og når du er i byen, er det svært at modstå den hyggelige atmosfære, der føles overalt, hvor du kommer frem.

Har du brug for hjælp til din næste konference, møde eller gruppeophold i Skagen, Frederikshavn eller Sæby?

 

Her får du én kontaktperson, der klarer alt fra bestilling af overnatning, lokaler og menuér til events, når der skal slappes af efter en lang dag.

 

Vi er med til at sørge for, at dit arrangement bliver en god oplevelse!