Oversigt over fiskepladser i Sæby

Sæby havn – Sydmolen 

Sæby havn er en populær fiskeplads. Her kan du fange alt fra Fjæsing til Havørred. Husk den store stang, da du skal hive fisken ind over molekanten.

Læs mere om mulighederne 

Professorens Plantage – Fiskeplads ved Flakvej og Solsbækkens udløb
I Professorens Plantage finder du noget af det smukkeste natur på østkysten. I Plantagen kan du virkelig slippe din indre vildmarksmand løs, udover fisk er der også mulighed for at leve af naturens spisekammer. Her er shelters og bålpladser - så alle faciliteter er på plads.

Se kort og læs om fangstmulighederne

Lyngså Strand
Strækningen går fra Nørreklit, hvor der er gode parkeringsmuligheder, til Søndreklit.
Her kan du trække i waders og oplev kystfiskeriet fra sin bedste side. Det er muligt at fange bl.a. havørred og pighvar.

Se mere om fiskemulighederne på Lyngså Strand

Høfderne ved Sæby 
Omkring Sæby ligger mange stenhøfder og beskytter byen mod bølgernes brusen. Men i fredligt vejr kan høfderne også bruges som fremragende fiskepladser. Her er stor chance for at fange skrubber, og i ny og næ er hornfisken også på besøg.

Find ud af mere 

Sulbæk strand
Fra Sulbæk og ned mod Sæby kan du fiske langs stranden, hvor du kan finde fladfisk og havørreder. Der er gode muligheder for at gå ud til revlen og fiske, eller du kan benytte en af stenhøfterne.

Læs mere om kystfiskeri ved Sulbæk

Sæby Å

Sæby Å er en 100 km lang smuk naturperle, der er velegnet til alle typer af lystfiskeri, spin, medefiskeri og flue. Sæsonen begynder fra 16/1 - 15/11 begge dage inklusive. Det er muligt at fange laks og bækørred. Fra juni til november er der også mulighed for at fange havørred fra Sæby Vandmølle og til udløbet ved Sæby Havn. Ved Sæby Å kan du være i byen mens du dyrker naturen, hvilket er helt unikt.

Se hvor du kan fiske i Sæby by

Voer Å
Voer Å, der bla. slynger sig gennem den lille Rugtved skov, har mere end 40 km idylliske fiskemuligheder. Åen løber fra Vrå og udmunder i den lille by Voerså. Der er gode muligheder for at fange havørred, laks, gedde og bækørred i Voer Å. For at bevare en sund bestand gælder der særlige regler, som du kan læse om her.

Læs mere om fiskeri i Voer Å 

Dybvad Søpark
I den gamle mergelgrav kan du få timerne til at flyde sammen. Kom ud og nyd det smukke område, mens du prøver lykken med gedderne, karperne eller ørrederne. Udover fisk er området perfekt til den medbragte madkurv, og der er både borde og uforstyrrede naturpletter.

Læs mere om Dybvad Søpark

Del denne side