Wellness og massage i Toppen af Danmark

Wellness i Toppen af Danmark

Saltbade, massager, urtekure, spa, ansigtsbehandlinger, fitness og sund mad. Wellness kan være mange ting. Forkæl dig selv, når du besøger Toppen af Danmark.

Danskerne søger afslapning og velvære

Wellness-trenden har for alvor ramt danskerne. Vi prioriterer tid til at pleje og forkæle os selv i en travl hverdag og søger kurophold eller ferier, hvor afslapning og velvære har topprioritet.

Der er mange forskellige måder at gøre det på, afhængig af temperament, tid og interesse. I Lysets Land er der aldrig langt til et lille time-out, uanset om du har to timer eller to døgn tilovers til dig selv.

Hvad er wellness?

Vi tænker på noget forskelligt, når vi hører ordet ”wellness”. Nogle tænker på skønhedsbehandlinger og massage, andre på fitness. For nogle handler det om sundhed, rekreation og afslapning. Forskellige mennesker har forskellige behov.

Vælg det, der passer til dig

Det er således op til hver enkelt at søge det, som giver velvære, hvad enten det så er ro i sjælen, fysisk velbefindende, et velplejet ydre eller alle elementer på én gang. Overordnet set handler Wellness om at dyrke noget der giver et bedre velbefindende både fysisk og mentalt. Wellness-konceptet handler simpelthen om at mennesker kan sige og føle, at de har det rigtig godt. Wellness handler om det gode liv.

Lille luksus med stor effekt

Wellness handler om det gode liv. Om tid til bare at være og til at nyde livet. For mange mennesker er tid en luksus, der sjældent er meget af til daglig og det er nok derfor, at wellness er blevet så populært - Den lille luksus med den store effekt. En måde at gøre noget godt for sig selv, måske i selskab med sin partner eller sine veninder.

Wellness for krop og sjæl

Nyd livet og forkæl dig selv med et besøg i et af områdets mange wellness-centre, der tilbyder mange former for velvære til både krop og sjæl.

Ferie, ro og nye oplevelser er vigtige og her er Lysets Land ren wellness i sig selv med naturen, de tre have, og strandene.

Naturen skal nydes

Skov og strand, frodige ådale, marker med køer på græs og en ægte ørken. Naturen er utrolig varieret i Toppen af Danmark. Her er du altid tæt på naturen og midt i den friske luft, som havene, der omkranser området, forsyner det med. Lad mentalt op i pagt med naturen og glem for en stund hverdagens stress og jag. En dag i naturen gør dig i godt humør.

Naturoplevelser

Del denne side

Kvalitetsmærkning

Kvalitetsmærkede wellnesssteder garanterer dig en kvalitetssikret oplevelse. Hvis et wellness-sted vil markedsføre sig med Wellness Denmark logoet skal det leve op til forskellige minimumskrav.

Oplev mere i Toppen af Danmark

Stjerneskud rejer og fiskefilet

Gastronomi i din ferie

I Toppen af Danmark har du alle muligheder for at spise lækker mad. Lokale kvalitetsråvarer er et adelsmærke og områdets restauranter er flot repræsenteret i diverse spiseguider med fornemme placeringer.